En blogg om social välgörenhet

Hej allesammans,
det är jag Linnea som sitter bakom skrivbordet och författar ner det första inlägget på Barfotabarnsblogg. Det är även jag som är drivkraften bakom Barfotabarn, jag tillsammans med alla som hjälper mig att genomföra Barfotabarn, jag och mina samarbetspartner.

Bloggen skapas för att Barfotabarn vill berätta för er, ni som stödjer, bidrar och undrar vad vi är. Ni kommer ha möjlighet att följa Barfotabarns process från ingeting till ett namn till en möjlighet och upplevelse för familjer som annars inte haft chansen.

Du kommer möta mig, min styrelse, volontärer, samarbetspartner och förhoppningsvis familjerna som få möjligheten att uppleva Barfotabarn.

Så Barfotabarn, vad är det och vad gör vi?
Idéen har funnits i många år men för att få ett frö att blomma ut kan ta tid. Men nu är det äntligen dags, dags att få växa och slå ut vackra färgglada blommor.

Barfotabarn ger familjer som lever med begränsad ekonom en möjlighet att kostnadsfritt åka till gården Stjärntorp i Norrköping. Ensamstående föräldrar med sina barn får uppleva ett sommarparadis där skog, åkrar och sjöar möts. Här erbjuds en upplevelse och möjlighet som annars inte skulle vara möjligt för dessa familjer.

Att bo på gården under tre nätter och ha tillgång till olika skogs- och landsbygdsaktiviteter och utflykter hoppas vi kommer ge fler barn en möjlighet att vara barfota på sommaren.BARFOTABARNBarfotabarns hemsida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s