Kan du hjälpa till? 1h nu? 4h i sommar? 3 dagar under en vecka?

Vi är i stort behov av hjälp och du kan hjälpa!
Vi har delat in det i tre olika grupper och förklarat lite hur vi tänker att du kan hjälpa till. Om du har en egen tanke, idé, äventyr du tror skulle bli uppskattad tveka inte -HÖR AV DIG till oss.

Volontärer under sommarperioden, 13 juni -17 juli.
Vill du hjälpa? Tycker du om att baka muffins, göra och gå tipspromenad, leka kurragömma, sjunga, grilla, spela spel, vandra i skogen eller bara vara närvarande?
I sådant fall kan du anmäla ditt intresse som volontär under sommaren, ingenting är bindande. Det spelar ingen roll om det handlar om 3 nätter (sovplats finns i annat hus), 1 dag eller 3 timmar – den tiden du kan dela med oss är viktig.

Du berättar för oss när du kan komma ut till Barfotabarn och bidrag med din hjälp. Berätta gärna om du har något specifikt som du vill göra, någon aktivitet med barnen eller med hela familjen. Låt fantasin flöda!
Att bara vara på plats och gå med familjen till sjön är en trygghet för oss på Barfotabarn men framförallt för familjerna där många inte är vana vid landsbygden och skogen.

Hjälp till att hämta och lämna familjer.
Många familjer har inte tillgång till bil och behöver därför bli hämtade och lämnade vid deras hem inför deras dagar med Barfotabarn. Familjerna åker från Stjärntorp vid 12.00 och hämtas kl.14.00.
Har du tid över och har tillgång till bil så är din tid mycket värdefull för oss.
Hör av dig till oss.

Förberedelsearbete.
Tiden innan den 13 juni, när första familjen kommer, är knapp och att ha allt i ordning i tid är viktigt då vi vill erbjuda familjerna en så bra upplevelse som möjligt. Har du en idé om en aktivitet som familjerna kan göra på gården, landsbygden eller i skogen – dela gärna med dig av den till oss.

– Skulle du kunna göra en skattjakt som familjerna eller barnen kan gå själva när de vill? En skattjakt som fungerar när som under dessa 5 veckor som familjer är här?
Hör av dig.

– Har du tid över att skriva ihop en tipspromenad för barnen och familjerna?
Hör av dig.

– Vill du lägga en Tarzanbana i skogen?
Hör av dig.

– Har du idéer på aktiviteter som kan göras i Vångas omnejd, i skogen, på gräsmattan där lite rekvisita behövs och familjerna kan göra det själva.
Hör av dig.

Vid idéer på aktiviteter familjer kan göra själva hör av dig till oss, dessa saker hjälper och gör så att vi kan lägga tid på annat arbete som också behövs göras. Det underlättar vårt arbete nu under förberedelseperioden men även under sommarperioden. Det ger familjerna flera möjligheter att hitta på saker under deras dagar här när kanske deras fantasi eller ork stjälper.

Kompetenser/företagshjälp.
Vi söker företag som vill samarbeta med oss och därmed bidrar för en upplevelserik sommar för familjer som inte hade fått denna chans innan. Vi söker både företag som vill bidra med finansiella medel eller ni som har en speciell kompetens/tjänst som vi har behov av. Vi skulle uppskatta om en bilfirma har möjlighet att bidra till bil eller minibuss mellan 13 juni till 17 juli. Känner du någon som har möjlighet att trycka tryck på T-shirtar, tygkassor så är vi intresserade av det. Är du en hejare på att skriva och söka bidrag? Vi behöver alla tips och idéer vi kan få.

TACK FÖR DIN HJÄLP!

2 reaktioner på ”Kan du hjälpa till? 1h nu? 4h i sommar? 3 dagar under en vecka?

  1. Hej! Saknas det fortfarande saker till boendet kanske vi kan bidra med något./ mvh Anki i Stensäter Vånga 0702471494

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s